Röviden

MTI
2010. 11. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új vezérigazgató a Tettye élén
A Pécsi Közgyűlés döntése értelmében Sándor Zsolt műszaki igazgató váltja a Tettye Forrásház Zrt. élén Winkler Tamás vezérigazgatót. Winkler Tamás az idei év nyarától a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezérigazgatói teendőit is ellátja. (B. M. C.)

Elnézést kért Szilvásy György
Bocsánatkérésre kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány egykori titokminiszterét. A bíróság megállapította, hogy Szilvásy megsértette Kövér László és Demeter Ervin fideszes politikusok személyiségi jogait, amikor a lehallgatási botrányba kevert UD Zrt.-vel összefüggésben több alkalommal valótlanul nyilatkozott róluk a sajtóban. Szilvásyt a jogerős határozat eltiltotta a további jogsértéstől, és arra kötelezte, hogy közleményben fejezze ki sajnálkozását. A volt miniszter ennek eleget is tett. (MTI)

Esztergom: LMP-s alpolgármester
A fideszes többségű esztergomi képviselő-testület az LMP-s Batyikné Csőke Ágnest választotta alpolgármesterré csütörtöki ülésén. Tétényi Éva független polgármester másik jelöltje Stámusz Andrea, a Jobbik képviselője volt. Az alpolgármester társadalmi megbízatásban látja el feladatait, az oktatás és az ifjúságvédelem területén segíti a polgármester munkáját, díjazása 251 000 forint. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.