Röviden

MTI
2010. 11. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatástalanított levélbomba
Athén. A francia nagykövetségnek címzett levélbombát hatástalanítottak robbantással a rendőrök tegnap Athénban, több más gyanús csomagot pedig átvizsgáltak egy külvárosi csomagküldő-szolgálat épületében. A küldemény gyanús körülmények között érkezett a francia nagykövetségre, ezért a képviselet egyik munkatársa visszaküldte a küldőszolgálatnak. A borítékon feladóként a görög ortodox egyház hibás címe volt feltüntetve. (MTI)

Kínai előzés
Washington. Hu Csin-tao kínai elnök a világ legnagyobb hatalmú vezetője a Forbes magazin szerint. A kínai államfő a kéthetente megjelenő amerikai lap tegnap kiadott értékelése szerint letaszította a világranglista éléről az Egyesült Államok elnökét. (MTI)

Kövér Varsóban
Varsó. A jövő évi magyar és lengyel EU-elnökségről egyeztetett tegnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban a lengyel képviselőház és a szenátus elnökével. A házelnök ismertette a magyar kormányzat és a parlament felkészülését, és kiemelte, hogy a folyamat mindkét szinten megfelelően halad. Beszámolt partnereinek arról a parlamenti vitanapról, amelyet a magyar EU-elnökség prioritásairól tartottak október 20-án az Országgyűlésben, illetve az ugyanebben a témában megrendezett civil vitanapról – tájékoztatott Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.