Röviden

MNO
2010. 11. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Maradványok
Román törvényszéki orvos szakértők bizonyították, hogy a Ceausescu házaspár sírjában található egyik holttest kétségkívül a Conducatoré. A helyi viszonyokat ismerve, az sem lett volna meglepő, ha azt bizonyítják be, hogy mindkét tetem Nicolae Ceausescué.

Vészhelyzetek: egységes irányítás?
Egységes irányítás alá szervezheti a Belügyminisztérium a veszélyhelyzetet kezelő szerveket a felsőzsolcai árvíz idején érkezett panaszok hatására. A védekezésre kivezényelt rendőrök közül többen a munkakörülményeiket, az ellátásukat, illetve az elszállásolásukat is kifogásolták Szabó Máté ombudsmannál. Tegnap Felsőzsolcán 14 könnyűszerkezetes ház kulcsát adták át az árvízkárosultaknak. (MTI)

Véletlen lövés
Fegyverszemle közben az ORFK fegyvermestere véletlenül adott le lövést a nagykőrösi kapitányságon kedden. A lábszáron lőtt 37 éves törzszászlóst megoperálták, a baleset körülményeit vizsgálják. (MNO)

Földcsuszamlás Costa Ricán
Házakat temetett be és legalább 20 ember halálát okozta tegnap egy földcsuszamlás Costa Ricán. A szerencsétlenséget a két napja tartó esőzések váltották ki a San José közelében fekvő San Antonióban. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.