Röviden

MTI
2010. 11. 15. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állandó
Hat év után összehívták a Magyar Állandó Értekezletet.

Halállal végződött traktoros baleset
Munkavégzés közben felborult egy traktor csütörtökön a Baranya megyei Ellend egyik utcájában, a baleset következtében egy 52 éves férfi meghalt, ötéves gyermeke pedig súlyosan megsérült. A rendőrség közúti baleset okozása megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított – közölte Murai Ágnes, a pécsi rendőrkapitányság szóvivője. (B. M. C.)

Darus kocsi akadt fenn a felhajtón
Fennakadt egy felüljáróban egy darus teherautó tegnap az M5-ös autópálya örkényi felhajtójánál, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset miatt a híd megrongálódott, és fennállt annak a veszélye, hogy abból vasdarabok esnek le az útra, ezért az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg. (MTI)

Mentik a homoktöviseket
Ma reggel kilenctől rendezi meg a homoktövis élőhelyét kezelő akcióját a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Újpesten, a Megyeri híd pesti hídfőjének közelében. A szervezők azt kérik, a résztvevők lehetőség szerint hozzanak magukkal munkáskesztyűt, illetve kézifűrészt vagy ágvágó ollót. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.