Röviden

MTI
2010. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az építészet új Junior Primái
Idén is tíz fiatal alkotó vehette át az építészet, építőművészet kategória Junior Prima Díjait. A Művészetek Palotájában Beke-Tóth Szilviát, Ghyczy Dénes Emilt, Glatz Zsófiát, Kovács D. Barnát, Kovács Zsófiát, Lang Zoltánt, Mizsei Anettet, Szakál Ferencet, Tamás Anna Máriát és Vass-Eysen Áront díjazták. (MTI)

Panaszkodó színházi szervezetek
Az előadó-művészeti törvény tervezett módosításával kapcsolatos egyeztetéseket hiányolják a Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszterhez címzett nyílt levelében a szakmai szervezetek. Felszólították a tárcát: bevonásukkal folytatódjon az egyeztetés a módosító javaslatokról, mielőtt azok a törvényhozók elé kerülnek. (MTI)

Elhunyt Dino De Laurentiis
Kilencvenegy éves korában meghalt Dino De Laurentiis olasz producer. Olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Milos Forman rendezte Ragtime, a Giuseppe de Santis rendezte Keserű rizs vagy Federico Fellini Országúton és Cabiria éjszakái című filmjei. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.