Röviden

MN
2010. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angyalföldi büntetés
A Vasas NB I-es labdarúgócsapata felbontja Hrepka Ádám kölcsönszerződését, szabadlistára teszi Karim Benuneszt, valamint kétmillió forintos összbüntetést szab ki a játékosokra a szerdai, hazai pályán a ZTE-től elszenvedett 6-0-s Magyar Kupa-vereség után. (MN)

Mezey igazgató
Az MLSZ elnöksége lépéseket tesz azért, hogy az online fogadásokból származó bevételek egy része a sportszervezetekhez kerüljön, és kezdeményezi a sporttörvény módosítását. Az edzőképzés igazgatója november 22-től a Videoton mestere, Mezey György lesz, aki Prukner Lászlót váltja. (MN)

Fellebbezés a CAS-nál
Az UEFA által eltiltott két debreceni futballista, Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS), de idén már nem lesz meghallgatás. (MTI)

Rajtol a 14. kör
Ma két mérkőzéssel (MTK–Pécs 17.00, Győr–Videoton 19.00) rajtol a labdarúgó NB I 14. fordulója. (MN)

Kevés sikerélmény
Női kosárlabda Euroliga, 3. forduló, A csoport: Pécs–Mondeville (francia) 58-70; B csoport: Fenerbahce (török)–Sopron 89-72. (MN)

Váci dupla
A Vác női kézilabdacsapata ma 18 órakor a spanyol Elda Prestigiót fogadja az EHF-kupában a legjobb 16 közé jutásért. A 2. mérkőzést is Magyarországon rendezik, szombaton. (MN)

Teljes a mezőny
A 6. kiemelt spanyol Verdasco kikapott a francia Monfilstól a 2,22 millió eurós párizsi férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében, az amerikai Roddick (képünkön) továbblépett, így teljessé vált a november végi londoni Mesterek Kupája mezőnye. A spanyol Nadal, a svájci Federer, a szerb Djokovics, a svéd Söderling és a brit Murray korábban, Roddick, a cseh Berdych és a spanyol Ferrer most kvalifikálta magát. (MTI)

Elhunyt Kovács Attila
Hosszan tartó, súlyos betegség után, 71 évesen elhunyt Kovács Attila világbajnok kardozó, aki az 1966-os és 1973-as vb-n szerzett aranyérmet csapatban, és szerepelt az 1964-es tokiói olimpián. Édesapja a hatszoros olimpiai bajnok Kovács Pál, testvére a MOB sportigazgatója, Kovács Tamás. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.