Röviden

MTI
2010. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jóga
Grimm
Jógára fizette be dolgozóit a Főpolgármesteri Hivatal. A megbízott egyesület oktatója szerint korábban is zajlott jógatanfolyam az önkormányzatnál. Hagyó Miklósék vélhetőleg nem látogatták az önmegtartóztatásra nevelő gyakorlatokat.

Megöltek egy idős asszonyt
Holtan találtak egy 71 éves nőt saját házában Budapesten, a XX. kerületben. Tegnap délután ismerősei bukkantak rá az egyedül lakó asszony holttestére, aki bűncselekmény áldozatává vált. Az elkövetők erőszakkal hatoltak be a házba, ahol bántalmazták az áldozatot, majd értékek után kutattak. (MTI)

Újabb gyanúsítás
Egy sajószögedi férfit hallgatott ki a rendőrség kábítószer-terjesztés gyanúja miatt a hét végén történt, három halálos áldozatot követelő nemesbikki közlekedési baleset ügyében. A tragédia miatt így már négy embert gyanúsítottak meg. A balesetben egy 63 éves nő és 36 éves lánya, valamint egy kerekes székes 13 éves lány halt meg. (MTI)

Erdőtüzek
A nyárias hőség és a novemberben szokatlanul száraz idő súlyos erdőtüzeket okoz Bulgáriában. A legnagyobb tűz a hegyvidéki terepen nehezen megközelíthető Cserni Vit falu határában keletkezett. Plovdivban kedden 28 fokot mértek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.