Röviden

MTI
2010. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszakérné az MNV a kidobott pénzt
Több száz millió forintot fizetett a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) egy cégnek, melyet a Gyurcsány-kormány bízott meg egy állami vagyonnyilvántartás kiépítésével. Az Idom 2000 Konzulens Zrt.-nek 2008 végére kellett volna elkészítenie az új rendszert, de az többszöri módosítás ellenére sem működik. Az MNV új vezetése ezért eláll a szerződéstől, és visszakéri
a 686 millió forintot. (MTI)

Karacsi robbantás
Szétvetett egy rendőrségi épületet tegnap Karacsiban, Pakisztán legnagyobb városában egy óriási robbanás, amelyet öngyilkos merénylők okoztak. A hivatalos közlés szerint a helyszínen 18 ember vesztette életét, de a halálos áldozatok száma még nőhet, mert mintegy százan megsebesültek. A robbanás helyi idő szerint az esti órákban történt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.