Röviden

MTI
2010. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Enyhe kétely
Kész visszafizetni az Omninvest az államtól kapott, más célra használt kétmilliárdos támogatást. Hm… És ha nem történt volna kormányváltás?

Kolerajárvány terjed Haitin
Legalább húsz ember meghalt és 36 megsérült, amikor a Tomas hurrikán átvonult a hét végén Haitin. A hatezer család otthonát feldúló forgószél nyomában keletkező áradások az ország eddig kolera által érintetlen részein is terjeszteni kezdték a járványt. (MTI)

Hibát találtak az A380-asnál
Olajszivárgást észleltek a Qantas ausztrál légitársaság három Airbus A380-as típusú repülőgépének a hajtóművében. A hibára akkor bukkantak rá a szakemberek, miután elkezdték vizsgálni, hogy mi okozta ennek a géptípusnak a motorhibáját a múlt héten. (MTI)

Túszejtés a BMW-székházban
Megadta magát tegnap délután az a férfi, aki néhány órával korábban több személyt túszul ejtett a BMW német autógyár franciaországi székhelyén, a Párizs közeli Montigny-Le-Bretonneux-ben. A francia elitegység embereinek erőszak alkalmazása nélkül sikerült rávenniük a túszejtőt, hogy adja meg magát. Azzal indokolta tettét, hogy a cég nem tudta megjavítani a kocsiját. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.