Röviden

MTI
2010. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasas-tarolás
A férfi vízilabda ob I tegnapi rangadóján a Komjádi uszodában: TEVA-Vasas–FTC-Fisher Klíma 15-6. (MTI)

Lakers-menet
A címvédő Los Angeles Lakers hetedik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), vasárnap a vendég Portland volt az áldozat. Az alapításuk óta ötödször 7/0-lal kezdő kaliforniaiaknál a spanyol Pau Gasol 20 ponttal, 14 lepattanóval és 10 gólpaszszal pályafutása során negyedszer rukkolt elő tripla duplával, azaz három statisztikai mutatóban két számjegyű teljesítménnyel. (MTI)

Címvédés
A címvédő olasz női teniszválogatott nyerte a Fed-kupa döntőjét, miután behozhatatlan előnyre tett szert a házigazda amerikaiak ellen San Diegóban. Az első nap után az olaszok 2-0-ra vezettek, majd a zárónap nyitómeccsén Melanie Oudin szépített. A negyedik felvonásban azonban Flavia Pennetta jobbnak bizonyult Coco Vandeweghénél, és ez európai sikert jelentett. (MTI)

Tízmilliárd forint
Két év alatt tízmilliárd forintot biztosít a kormány az új debreceni stadion felépítéséhez. A kabinet úgy döntött, Orbán Viktor miniszterelnök ígéretének megfelelően megszünteti azt a méltatlan helyzetet, hogy Magyarország egyik legjobb futballcsapata, a tavaly a Bajnokok Ligája, az idén pedig az Európa-liga csoportkörében szereplő Debrecen nem tud a saját szurkolói előtt játszani Európa élcsapataival. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.