Röviden

MN
2010. 11. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kosz
Szentkirályi
A sínek mellett lerakódott kosz vagy zsiradék kezdett el füstölni – indokolta a fődiszpécser a 3-as metró tegnap délutáni leállását a Nagyvárad tér és a Deák tér között. Ezek után ki vitatja, hogy nagy tisztogatásra van szükség?

Szén-monoxid okozott tragédiát
Valószínűleg szén-monoxid-mérgezés miatt vesztette életét tegnap egy idős házaspár Debrecenben. A kettős tragédia okát, körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. (MTI)

Kölcsey Kör
Térdig a vörösiszapban, avagy veszélyes üzemek Magyarországon címmel tartja meg konferenciasorozatának 17. rendezvényét a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre november 17-én, szerdán 18 órától a Polgárok Házában (Bp. VIII. ker., Visi Imre utca 6.). Bevezetőt mond Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Horváth Béla, a Kölcsey Kör vezetője. Előadók: Németh Tamás professzor, az MTA főtitkára, Ékes József országgyűlési képviselő, Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, Zsigmond László építészmérnök és Döbrentei Kornél költő. (MN)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 1, 15, 22, 50, 80. Jokerszám: 377 361. Hatos lottó: 6, 26, 40, 41, 42, 44. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.