Röviden

MN
2010. 11. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Építő kritika
Ludwig
Liberálisok máris kritizálják, hogy a jövőben 17 éves korra csökken a tankötelezettség. Amíg kormányoztak, azt sem tudták elérni, hogy egyáltalán járjanak az iskolába. Könnyű a kibicnek.

Kábellopás miatt késtek a vonatok
Jelentős késésekkel közlekedtek tegnap a Keleti pályaudvarra érkező, illetve az onnan induló vonatok a délutáni csúcsidőben, mert kábellopás miatt több állomás biztosítóberendezése is meghibásodott – közölte a Mávinform. Az üzemzavart csak az esti órákra sikerült elhárítani. (MTI)

Havat olvasztanak
A víz krónikus szűkössége miatt Peking a tél folyamán havat gyűjt, hogy jobban kielégíthesse a város lakosságának igényeit. Lapértesülés szerint a város központjában két gépet helyeznek el, amelyek óránként száz köbméter havat olvasztanak meg. A vizet a város folyóiba engedik. (MTI)

Kölcsey Kör
Térdig a vörösiszapban, avagy veszélyes üzemek Magyarországon címmel tartja meg konferenciasorozatának 17. rendezvényét a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre november 17-én, szerdán 18 órától a Polgárok Házában (Bp. VIII. ker., Visi Imre utca 6.). Bevezetőt mond Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.