Röviden

MTI
2010. 11. 17. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kommunisták
Idén is megemlékeztek az oroszországi kommunisták az 1917-es bolsevik forradalomról. A moszkvai nagygyűlésen Gennagyij Zjuganov pártelnök többek között azzal büszkélkedett, hogy csak idén 25 ezer fiatalt vettek fel soraikba.
A tudósítások szerint a rendezvényen néhány ezer, többnyire idős ember vett részt.

Mentőtisztet bántalmaztak
Két nő és két férfi rátámadt egy mentőtisztre a fővárosban szombatra virradóra, ezért velük szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség – közölte a BRFK. Az atrocitás egy szórakozóhelyen érte a férfit, amikor egy 17 éves lányt akart ellátni. A tinédzser és társai szidalmazni, majd bántalmazni kezdték a mentőt. (MTI)

Orvhorgászok
Negyven kiló fogassülővel tért volna haza a Balatonról a hét végén két pécsi orvhorgász, ám a keszthelyi vízirendőr-őrs emberei útjukat állták. Az ügyben a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság lopás gyanújával indított eljárás, lefoglalta a rapsicok orvhorgászeszközeit, a hajójukat, és elvették a horgászengedélyüket. (G. J. A.)

Lottószámok
Ötös lottó: 15, 41, 43, 45, 89. Joker: 950 036. Hatos lottó: 7, 9, 22, 25, 27, 45. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.