Röviden

MTI
2010. 11. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Esély
Hat év börtönre ítélték tegnap a hivatali visszaéléssel vádolt Varga Gergely volt kerületi ügyészt. Varga megbánta bűneit, és közölte, jobb ember szeretne lenni, erre törekszik majd hátralévő életében. Ha ez ennyire egyszerű, kaphatnának a 2006-ban lövetők is egy ilyen esélyt.

Ketten meghaltak az 5-ös úton
A két sofőr meghalt, egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett tegnap, amikor frontálisan ütközött két autó a régi 5-ös úton Kecskemét és Kiskunfélegyháza között. (MTI)

Lengyel hegymászók után kutatnak
Negyedik napja eltűntként tartanak nyilván két lengyel hegymászót az osztrák Alpokban, egy társukra előzőleg holtan találtak rá. Az eredetileg öttagú csoportból ketten biztonságban feljutottak a 3798 méter magas Grossglockner hegycsúcsra, két társukat
még keresik. (MTI)

Orosz helikopter csapódott földnek
Lezuhant az orosz határőrség egyik helikoptere az orosz Távol-Keleten, a fedélzeten tartózkodó négy ember életét vesztette – jelentették tegnap orosz hírügynökségek. A légi jármű egyelőre ismeretlen körülmények között a földnek csapódott, majd felrobbant. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.