Semmibe veszik, becsapják a vásárlókat

Csaknem háromszáz kilónyi bélsárral szennyezett csirkehúst zároltatott a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal a közelmúltban a Tesco egyik áruházában. Egy másik üzletben egeret találtak az akciós termékben.<br />

2010. 11. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A multinacionális cég mégis tovább forgalmazta azt, csupán azt kérte a kollégáktól, hogy az árut kiemelt figyelemmel kezeljék.
Lapunk feltárta azt is, hogy megtévesztik a vásárlókat azokban az üzletekben, ahol azt állítják, elveszítik a gázkészülék garanciáját, ha a gépet nem a forgalmazóval vagy a gyártóval szerződésben álló szakműhelyek valamelyikével üzemeltetik be. Az Európai Fogyasztói Központban lapunknak elmondták, a forgalmazó nem foszthatja meg a vevőt rendeletben rögzített jogától, miszerint egyéves jótállás illeti meg. Az egyéves garanciát kormányrendelet szavatolja minden vásárlónak.

Részletek a 4. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.