T O T Ó

MN
2010. 11. 20. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat olasz és nyolc német futballbajnoki alkotja a 45. heti totószelvényt, előbbiek között találhatjuk meg a legnagyobb érdeklődéssel várt Internazionale– Milan városi derbit. A címvédő kék-feketék közös otthonukban, a Giuseppe Meazza-stadionban a „hazaiként” vívott legutóbbi öt párharcot megnyerték, s bő egy éve, amikor a Milan volt a pályaválasztó, 4-0-ra nyertek. Azóta viszont elment a kispadjukról José Mourinho, egyre kevésbé félelmetesek, úgyhogy ezúttal a viszonylag szokatlan ikszre tippelünk. Koman Vladimir miatt is több esélyt adunk a Sampdoriának a Chievo ellen. Szicíliai belháborút vív majd egymással a Palermo és Catania, a hazai pálya sokat segíthet. A listavezető, de legutóbb Derby delle Capitalét vesztett Lazio az idegenben kiváló Napolit fogadja, és nem biztos, hogy megveri. Rangadónak számít a Juventus és a Roma találkozója is, valamivel vaskosabb torinói esélyekkel.
Németországban a címvédő, de most csak a 9. pozícióban szerénykedő Bayern München a Nürnberget fogadja, amely jó formát mutatva sorozatban négy tétmérkőzéses győzelemnél jár. Ezúttal nem nyer, de a pontszerzése előfordulhat. Jó otthon a Hoffenheim, jó idegenben a Freiburg, nem lesz döntetlen a sinsheimi összecsapás. Megtört a Mainz lendülete, a Hannover pedig már három meccset nyert idegenben, itt is kizárjuk az ikszet. Azért a szívünk mélyén hazai sikerért, és Szalai Ádám újabb góljáért szorítunk.

45. heti tippjeink:
1. Bremen–Frankfurt 1, 2
2. Köln–Mönchengladbach 1, X
3. Kaiserslautern–Stuttgart X
4. St. Pauli–Leverkusen 2
5. Wolfsburg–Schalke X
6. Mainz–Hannover 1, 2
7. Hoffenheim–Freiburg 1, 2
8. Bayern M.–Nürnberg 1, X
9. Fiorentina–Cesena 1
10. Juventus–Roma 1, X
11. Lazio–Napoli X
12. Palermo–Catania 1, X
13. Sampdoria–Chievo 1
+1 Internazionale–Milan X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.