Totó

Munkatársunktól
2010. 11. 15. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc német, öt olasz és egy angol futballbajnokit tartalmaz a 44. heti totószelvény. Utóbbi csúcsrangadónak számítana, ha a házigazda Liverpool nem szerénykedne a Premier League 13. helyén. Volt már hátrébb is, de a legutóbbi két meccsét megnyerte. A Chelsea is, igaz, előtte sem tétlenkedett, nem véletlenül áll a tabella élén. Sőt, a BL-ben már továbblépett a nyolcaddöntőbe, formája tehát több mint biztató. Az előző idényben kétszer is 2-0-ra verte a liverpooliakat, mi is erős 2-est várunk, de meglepetést szimatolva nem zárjuk ki a hazai diadalt sem.
A Bundesliga I-ben címvédő Bayern a BL-beli sima továbblépést követően Mönchengladbachban vizitál a sereghajtónál, s bár idegenben már két bajnokit is elveszített, most nem teszi. A 2. Mainz kiesett a kupából, majd kikapott a Dortmundtól, Freiburgban talán újra „jó útra tér”, reményeink szerint Szalai Ádám segítségével. Vagy mégsem? Nem lesz remi. A listavezető Dortmundnak (a meggyógyult Hajnal Tamással) Hannoverben nehéz dolga lesz, előtte Párizsban játszott El-találkozót, pontot veszíthet.
Itáliában a BL-ben bukott, címvédő Internek a Brescia ellen otthon kötelező a javítás, a 4. Juventus favorit a 18. Cesena ellen, a 3. Milan Bariban verheti a sereghajtót. Az élen álló Lazio fővárosi örökrangadón fogadja a Romát, s vélhetőleg le is győzi, bár a Farkasok javulnak, lásd BL-beli bázeli sikerüket.

44. heti tippjeink
1. Frankfurt–Wolfsburg 1, 2
2. Freiburg–Mainz 1, 2
3. Hamburg–Hoffenheim X, 1
4. M.gladbach–Bayern M. 2
5. Nürnberg–Köln 1, X
6. Hannover–Dortmund X
7. Leverkusen–K.lautern 1
8. Internazionale–Brescia 1
9. Bari–Milan 2
10. Juventus–Cesena 1
11. Lazio–Roma 1, X
12. Napoli–Parma 1, X
13. Liverpool–Chelsea 1, 2
+1 Stuttgart–Bremen X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.