Változó korban a Ferencváros

Amíg az egyesületnél rendeződni látszanak a viszonyok, az FTC labdarúgóklubja életében új korszak következhet.

Munkatársunktól
2010. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csapat brit tulajdonosa, Kevin McCabe tegnap tudatta, hogy hajlandó megválni a Ferencváros részvényeitől. Nem csak azok egy részétől, akár valamennyitől. McCabe a banki szektort és az ingatlanpiacot különösen sújtó válsággal indokolja, hogy nem sikerült megvalósítani a terveit a patinás klubnál. Az együttes nem a várakozásoknak megfelelően szerepel, a beígért új stadion építése meg sem kezdődött, és az üzletember elismerte: önerőből nem képes véghezvinni a beruházást, ahhoz banki hitel kellene. Többen firtatják, hová lett az az 550 millió forint, amit a szerződés alapján a többi szakosztály kapott. Ez a pénz csak részben van meg, mert a működés érdekében az érintettek felélték.
Továbbiak a 19. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.