Visszavágni, simán nyerni

MTI
2010. 11. 15. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A debreceni és a győri kézilabdás hölgyeknek is szükségük van arra a két pontra, amelyet a HC Leipzig, illetve a Koprivnica ellen szerezhetnek meg holnap a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában. A DVSC rosszabb gólkülönbséggel sereghajtó a B csoportban, s szintén 2 ponttal álló német riválisától október 13-án Lipcsében simán, 31-25-re kikapott. A kvartett élén 4-4 ponttal álló Itxako és Hypo egymással küzd Navarrában.
Az ETO-nak annyival könynyebb dolga, hogy D jelű négyesében a horvát alakulat még pontot sem szerzett három forduló alatt. Ám a magyar bajnoknak egyrészt Kaproncára kell utazni, másrészt október 17-én csak hatalmas csatában verte 27-25-re a Koprivnicát. A Krim Ljubljana és a Zvezda Zvenyigorod is négypontos, csehovi csatájuk szintén holnap zajlik.

Férfias rangadó. Ma este Veszprémben az idény első bajnoki rangadóját vívja egymással a címvédő MKB és a nyáron „magyarosodott” Pick-Szeged. A derbin a két klub szurkolói szimpátiatüntetést szerveznek a magyar válogatott mellett a héten kicsúcsosodott Nagy László-ügy kapcsán. Tegnapi bajnokin: Dunaújváros–FTC 29-32.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.