Arjen Robben januárban visszatérhet

MTI
2010. 12. 31. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Louis van Gaal szerint a Bundesliga tavaszi szezonjának első fordulójában, január 15-én visszatérhet a pályára Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója. A bajorok vezetőedzője tegnap elmondta, jó esély van arra, hogy a Wolfsburg elleni idegenbeli bajnokin honfitársa hat hónap kényszerpihenő után ott legyen a csapatban.
A német bajnoki címvédő egyik sztárja még a magyar válogatott ellen játszott júniusi barátságos mérkőzésen szenvedett lábsérülést, ennek ellenére szerepelt a nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ahol ezüstérmes lett hazája válogatottjával. A Bayernhez is sérülten tért vissza, ennek következtében ebben a szezonban még egy mérkőzést sem játszhatott, és emiatt a bajorok összetűzésbe is keveredtek a holland szövetséggel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.