Győzött Berlusconi

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök (képünkön Franco Frattini külügy- és Giulio Tremonti gazdasági miniszter társaságában) örül, miután kormánya mindössze három szavazattal, de túlélte a parlament felső- és alsóházában is a bizalmatlansági indítványt.

2010. 12. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elemzők máris arra figyelmeztettek, hogy a kormánynak háromszavazatnyi többséggel rendkívül nehéz lesz kormányoznia. A parlamentben dulakodás vette kezdetét a tegnapi szavazás után, egyes ellenzéki politikusok riválisai megvesztegetésével vádolták meg Berlusconit. Az utcákon súlyos összecsapásokra került sor, médiajelentések szerint mintegy százan megsérültek Rómában. Bővebben a 8. oldalon
fotó: AFP/ANDREAS SOLARO

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.