Lázár János konzultációt szeretne

Hírösszefoglaló
2010. 12. 31. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzeti konzultációnak kell megelőznie az új alkotmány megszületését, amelyet a jövő év legfontosabb feladatának tart Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban jelezte, nem támogatja, hogy – a KDNP-elnök Semjén Zsolt és a Magyar Anna fideszes képviselő kezdeményezése szerint – Ópusztaszeren írják alá az új alaptörvényt. Ott a szocialista rendszerben ünnepelték az új alkotmányt – indokolt Lázár. A politikus elismerte, az elmúlt fél évben voltak stílusbeli, kommunikációs hiányosságok, de minden eddig elfogadott törvénnyel egyetért. Közölte: jövő szeptemberben hatályba léphetnek az új oktatási, egészségügyi, szociális, önkormányzati és közigazgatási rendszert megalapozó jogszabályok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.