Miskolcon lép fel ma este a „gyerekfili”

Vakulya Anna
2010. 12. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét az anyaországban tartózkodik a Szentegyházi Gyermekfilharmónia akik szokásos adventi turnéjuk részeként, ma este hat órakor a Miskolci Egyetem díszaulájában lépnek a közönség elé.
A székely ruhás gyermekegyüttes holnap este hétkor Békés megyében, a gyomaendrődi Szent Imre-templomban zárja idei hangversenykörútját. A Haáz Sándor vezette hargitai ének- és zenekar népszerűsítésére és támogatására az idei adventben Budapesten is lehetőség nyílt. Az Angyalok erdejében az 56-osok terén a Vitéz Kürtős Bt. együttműködve a budapesti Szentegyházi Gyermekfilharmonikusokért Alapítvánnyal fogadott örökbe egy karácsonyfát. Ezzel a szimbolikus gesztussal a kilátogatók, illetve az SMS-ezők anyagilag is segíthetik a népszerű székelyföldi együttes kulturális missziót betöltő munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.