Pillantás a sisakrostély mögé

Munkatársunktól
2010. 12. 23. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizennyolc helyszín, három kategória, több mint nyolcvan versenyző, egymásnak feszülő gladiátorok, üvöltő lóerők, a végletekig kiélezett harcok, több millió néző. Ez lenne a MotoGP? Igen, és mégis jóval több – vallja a minap megjelent MotoGP A-tól Z-ig című könyv szerzőpárosa, a versenyzőként is ismert, a szupersport-vb misanói futamán rajthoz állt Kovács Nikolett, valamint a Nemzeti Sport munkatársa, Tóth Anita. A gyorsaságimotoros-vb múltját, jelenét és jövőjét felölelő kötetükben olyan hétköznapi hősöket mutatnak be, akik átlagosan háromhetente kockára teszik az életüket, s mégsem a nagy bukástól és a sérüléstől tartanak leginkább; az rémiszti meg őket, hogy kudarcot vallanak, veszítenek.
Miként épül fel a kétkerekű száguldó cirkusz? Kik mozgatják a háttérben a szálakat? Hány ember megfeszített munkájára van szükség, hogy egy-egy versenyzőből világbajnok legyen? Hogyan élnek a pilóták a MotoGP hermetikusan zárt világában és azon kívül? Kik rejtőznek a sisakrostélyok mögött? Mindezekre választ kapunk az exkluzív interjúkban és statisztikákban egyaránt bővelkedő, fotókkal gazdagon illusztrált és a www.annisport.com honlapon kedvezményesen megrendelhető kötetből. A benne fellelhető plakát a királykategória pilótáinak autogramjával pedig igazi kincs a rajongóknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.