Röviden

MN
2010. 12. 29. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ki jár jól?
Kis
A szocialista képviselők felrótták fideszes kollégáiknak, hogy sokkal több pénzt vihetnek haza a következő években az adóváltozások és az álláshalmozás miatt. Példaként említik azokat, akik polgármesteri posztot is betöltenek. Vajon Botka László MSZP-s polgármester és képviselő mennyit fog keresni?

Robbanás Mexikóban
Huszonketten meghaltak és sokan megsebesültek tegnap Mexikóban, amikor felrobbant az állami olajvállat (Pemex) egyik távvezetéke San Martín Texmelucanban. A szerencsétlenséget a cső illegális megcsapolása okozhatta. (MTI)

Gázolt a gyorsvonat
A vizsgálatok szerint öngyilkos lett az az ismeretlen nő, aki a Budapest és Szombathely között közlekedő gyorsvonat elé vetette magát tegnap Győrszemerénél. A vonatok két-három órát késtek a szakaszon. (Cs. T.)

Szállodatűz a Fülöp-szigeteken
Legalább 15-en meghaltak és tizenketten megsérültek tegnap a Fülöp-szigeteken, amikor kigyulladt egy szálloda Tuguegarao városban. A tüzet vélhetőleg a földszinten tárolt gumiabroncsok okozták. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 11, 30, 63, 66, 84. Joker: 459 746; Hatos lottó: 2, 3, 21, 26, 37, 40. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.