Röviden

MN
2010. 12. 29. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Herczeg távozhat
A Debreceni VSC mai igazgatótanácsi ülésén számol be hároméves tevékenységéről a labdarúgócsapatot irányító Herczeg András. A klubmenedzser információink szerint minden bizonnyal távozik a posztjáról. (MN)

Harmadik helyen
A magyar válogatott harmadik lett a jesenicei jégkorongtornán, miután 2-1-re legyőzte a norvég csapatot. (MTI)

Kikapott a Szolnok
Az éllovas Szolnok kikapott az Atomerőmű vendégeként a férfi kosárlabda NB I-ben. Eredmények: Atomerőmű– Szolnok 86-71, Salgótarján– Kecskemét 58-96, Pécs–Sopron 87-65, Nyíregyháza–Kaposvár 100-80, Debrecen–Albacomp 70-96, Szeged–Falco 83-76. A női NB I-ben: Sopron–Vasas 96-54, Szeged– BSE 100-54, Pécs–Cegléd
89-45, Győr–Atomerőmű 82-60. (MTI)

Elkeltek a jegyek
Villámgyorsan elfogytak a jegyek a Bayern München–Internazionale mérkőzésre, amely az egyik rangadó lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A március 15-i találkozóra a 66 ezer belépő alig hat óra alatt gazdára talált. (MTI)

Majdnem sikerült
Nagyon közel volt ahhoz Bernard Hopkins, hogy ő legyen minden idők legidősebb profiökölvívó-világbajnoka, ám mivel két pontozó is döntetlenre adta a kanadai Jean Pascal elleni mérkőzését, a harmadiknál hiába nyert, Quebec Cityben technikai döntetlennel a 28 éves kanadai maradt a Bokszvilágtanács (WBC) félnehézsúlyú bajnoka. Hopkins január 15-én lesz 46 éves. (MTI)

Dzsudzsák betalált
A listavezető PSV Eindhoven Dzsudzsák Balázs góljának is köszönhetően 3-1-re verte a vendég Rodát a holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Dzsudzsák a 68. percben volt eredményes – csapata utolsó találatát szerezte –, majd a 82. percben lecserélték. A másik oldalon Bodor Boldizsár az 57. percben lépett pályára. (MTI)

Totó
Az 50. heti helyes tippek: 2, 1, 1, 1, X, 2, X, 2, 2, 1, X, 1, 1, 1. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.