Röviden

MN
2010. 12. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fejlődés
Grimm
Párizsban önkiszolgáló elektromosautó-kölcsönző rendszert indítanak, aminek használata nem kerül majd többe, mint a metróé. És létrehozása töredéke a 4-es metró eddigi költségeinek…

Mentés a jeges tóból
Szabadnapos rendőr őrmester mentett ki egy nőt a jeges Tisza-tóból. A poroszlói hölgy a kutyáját sétáltatta, amikor az eb beszaladt a megáradt vízbe. Gazdája megpróbálta viszszahívni, de közben túl közel ment a vízhez, megcsúszott és beleesett. Az éppen arra járó Kiskörei Vízirendészeti Rendőrőrs őrmesterétől a helyiek kértek segítséget. Az ebet az időközben megérkező tűzoltók emelték ki. (MN)

Lakástűz a fővárosban
Egy férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett abban a lakástűzben, ami tegnap este keletkezett a főváros VIII. kerületében – közölte a tűzoltóság. A Lujza utcában egy első emeleti lakás gyulladt ki, az áldozatot a tűzoltók mentették ki. (MTI)

Nem indulnak gépek a brüsszeli reptérről
Holnap reggelig nem indulnak repülőgépek a brüsszeli nemzetközi repülőtérről, mert fogytán a fagymentesítéshez szükséges folyadék – jelentette a belga sajtó a társaságra hivatkozva. A repülőtérnek a kontinens nyugati felét sújtó rossz időjárás miatt nehézségei vannak az utánpótlás beszerzésével. (MTI)

Tucatnyi halott egy thaiföldi balesetben
Felborult tegnap egy thaiföldi turistákat szállító jármű egy kanyargós úton az észak-malajziai Perak szövetségi államban fekvő hegyi üdülőhely közelében. A balesetben tizennégy ember életét vesztette. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.