Röviden

Jakubász Tamás
2010. 12. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrségváltás
A Magyar Szabadalmi Hivatal elnöke, Bendzsel Miklós tölti be a következő három évben az Európai Szabadalmi Szervezet igazgatótanácsának elnökhelyettesi tisztségét. A szakembert tegnap választotta meg a harmincnyolc országot, köztük az EU valamennyi tagállamát tömörítő szervezet, amelynek igazgatótanácsa jogot alkothat és személyügyi kérdésekről is határozhat. (J. T.)

Timosenko gyanúsított
Az ukrán főügyészség büntető-eljárást kezdeményezett Julija Timosenko ellenzéki vezető, volt kormányfő ellen, mert azzal gyanúsítják, hogy miniszterelnöksége idején szabálytalanul nyugdíjfizetésre használtak fel környezetvédelemre szánt pénzeket. A főügyészség szóvivője szerint Timosenko gyanúsított, aki nem hagyhatja el lakhelyét. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.