Röviden

MTI
2010. 12. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átadták az Aese-díjakat
A Gobbi Hilda által alapított, epizodistáknak szóló elismerést idén Borbás Gabi, Csonka Ibolya, Fülöp Zsigmond és Venczel Valentin vehette át Szőcs Gézától, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kulturális államtitkárától tegnap a Bajor Gizi Színészmúzeumban. A díjakat minden évben egy-egy vidéki és fővárosi színész kaphatja meg. (MTI)

Per Olov Enquist jön a könyvfesztiválra
A világhírű svéd író, Per Olov Enquist lesz a jövő április 14–17. között megrendezendő XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége. A rendezvény központi témája az Európai Unió lesz, reflektálva arra, hogy január és június között Magyarország tölti be az unió soros elnöki tisztségét. Januárra derül ki, hogy az egyes országok mely íróikat delegálják a fesztiválra. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.