Röviden

MN
2010. 12. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Evolúció
Norvégiában – balesetvédelmi okokból – a vadászatokon is használatos láthatósági mellényt húztak a szarvasokra. Fordul a kocka?

Letartóztatták a zsaroló kamaszt
Előzetes letartóztatásba helyezett tegnap a bíróság egy 14 éves polgárdi fiút, aki huzamosabb ideje zsarolta társait. A kamasz veréssel fenyegetve áldozatait, cigarettát, pénzt követelt tőlük, és előfordult, hogy be is váltotta a fenyegetését. (MTI)

Ismét feltűnt a H1N1 Nagy-Britanniában
Újra felütötte a fejét a H1N1 vírus Nagy-Britanniában, és az utóbbi hat hétben tíz ember halálát okozta. A WHO 2010 augusztusában jelentette be az újinfluenza-világjárvány végét; egy év alatt 18 450 ember, köztük sok terhes nő és fiatal halt meg a vírus miatt. (MTI)

Kölcsey Kör
Katolikus egyház a médiában címmel tart konferenciát a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre december 15-én, szerdán 18 órakor a Polgárok Házában (Bp. VIII., Visi Imre u. 6.). Bevezetőt mond Lezsák Sándor,
az Országgyűlés alelnöke és Horváth Béla, a Kölcsey Kör vezetője. (MN)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 4, 28, 38, 69, 72. Joker: 701 521. Hatos lottó: 16, 19, 22, 24, 32, 41. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.