Röviden

Munkatársunktól
2010. 12. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyedik, ötödik
Szombaton a 4., tegnap az 5. helyen zárta az 1500-as táv döntőjét Heidum Bernadett a rövid pályás gyorskorcsolyázók Vk-sorozatának sanghaji állomásán. (MTI)

Elmentek Dubajba
Kiss László szövetségi kapitány vezetésével útra kelt a kilenc versenyző alkotta magyar úszóválogatott, amely a szerdától vasárnapig tartó dubaji rövid pályás vb-n vesz részt. A mieink közül az Európa-bajnok Mutina Ágnes megfázással bajlódik. (MTI)

Kecskeméti alap
A Kecskemét 3-0-ra verte a MAFC-ot a férfi röplabda Extraligában, és ezzel megnyerte az alapszakaszt, miután a Kazincbarcika 3-2-re kikapott Dunaújvárosban. (MTI)

Magabiztos hazaiak
A jégkorong Mol-liga alapszakaszának zárómérkőzésén: FTC–Újpest 12-5. Osztrák liga: Olimpija Ljubljana (szlovén)–Fehérvár 6-2. (MTI)

Változó keret
Sikorcin Ladislav sérülés, Sille Tamás eltiltás miatt nem vehet részt a magyar jégkorong-válogatott e heti jesenicei tornáján, helyettük a ferencvárosi Jánosi Csaba és a miskolci Láda Balázs került a keretbe. A mieink három A csoportos ellenféllel, a házigazda szlovénokkal, valamint a norvégokkal és az osztrákokkal találkoznak majd. (MTI)

Galánta nem bánta
A BoxingOne nemzetközi csapatbajnoki liga záró csoportmérkőzésén a szlovákiai Galánta 10-4-re verte a BC Kosovót, így az elődöntőbe jutott, s a Győri Gladiátorral találkozik. (MN)

Lebegy kilencedszer
Kilencedszer nyerte meg az ukrán Szergej Lebegy a mezeifutó Eb-t, a portugáliai Albuferiában a nőknél hazai siker született Jessica Augusto révén. (MTI)

Nézettségi csúcs
Nézettségi világcsúcsot döntött az egyesült államokbeli egyetemi jégkorongliga michigani házi rangadója, amelyre 113 411-en voltak kíváncsiak szombat este a Michigan Stadionban. Az örök riválisnak számító két helyi csapat, a Michigan és a Michigan State összecsapását előbbi nyerte 5-0-ra. (MTI)

Nyerő totószelvény
A 49. heti totó nyerő tipposzlopa: 1, 2, X, X, 1, 1, 1, 2, 1, X, X, 2, 1 és X. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.