Röviden

MN
2010. 12. 20. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Késés
Grimm
Mozdonyvezető nélkül gurult kilenc kilométeren át Devecsertől Tüskevárig a Balatoni Iparvasutak 1042 tonnás szénszállító vonata egy évvel ezelőtt – derült ki a napokban. A szerelvényt a vasutasok futva és autóval üldözték, a történtekből azért nem lett nagyobb baj, mert a szemből érkező gyorsvonat késett. És még panaszkodunk, hogy késnek a vonatok.

Kamionfosztogatók
Fegyveres rablóbandára csapott le csütörtökön késő este a rendőrség Komáromnál; a csapat egy mobiltelefonokkal megrakott kamiont akart megszerezni – közölte tegnap a rendőrség. A rakomány értéke meghaladta a félmilliárd forintot. (MTI)

Kölcsey Kör
A Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferenciasorozata 18. rendezvényének címe Katolikus egyház a médiában. Az estet jövő szerdán 18 órakor a Polgárok Házában tartják. Bevezetőt mond: Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Horváth Béla, a Kölcsey Kör vezetője. (MN)

Rendőrökre támadtak Ózdon
Késsel támadtak rendőrökre Ózdon, a járőröket családi vitához riasztották, ám a hozzátartozók nekik rontottak. A négy támadót a hatóságok őrizetbe vették, és eljárást kezdeményeztek ellenük. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.