Röviden

MN
2010. 12. 23. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zavaros szerződés
Átláthatatlanok Szűcs Erika egykori MSZP-s szociális miniszter visszafoglalkoztatásának körülményei – ezt állapította meg a parlamenti testület albizottsága. Jelentésük szerint nem különült el, hogy mely feladatot végezte miniszteri megbízottként ingyen, és melyeket havi 900 ezer forintért. A testület egyébként azt feltételezi, hogy Szűcs Erika a miniszteri megbízotti feladatért is pénzt vett fel. (Hír TV)

Medgyessy sajnálja a korrupciós eseteket
Minden kormánynak joga van ahhoz, hogy tiszta lappal induljon, ez természetes dolog – jelentette ki az elszámoltatásokkal kapcsolatban Medgyessy Péter volt miniszterelnök a Hír TV Kontraszt című műsorában. Az egykori kormányfő sajnálatra méltónak nevezte az előző ciklusokhoz köthető korrupciós ügyeket, amelyekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy ezekből lényegesen kevesebb fordult elő az ő hivatali ideje alatt. (MN)

Készen állnak az önkéntesek
Készen állnak az első önkéntes tartalékosok, hogy januártól átvegyék a kiemelten fontos katonai objektumok őrzését – mondta Simicskó István honvédelmi államtitkár Püspökszilágyban a parlament honvédelmi bizottságának ülése után. Egyelőre kétezer ember jelentkezett az őrzés-védelmi feladatokra, megállapodást kötöttek a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.-vel, valamint a honvédséggel, és azt vállalták, hogy őrzik majd a honvédség 57 működő objektumát. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.