Röviden

MTI
2010. 12. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brit dráma esélyes az Aranyglóbuszra
Hét kategóriában is Golden Globe-ra jelölték a The King’s Speach (A király beszéde) című brit történelmi drámát; Hollywood második legrangosabb filmdíjának jelöltjeit kedden hozták nyilvánosságra. A Cecil B. DeMille- életműdíjat Robert De Nirónak ítélte oda a nemzetközi kritikusok testülete. A 68. Golden Globe-díjátadót 2011. január 16-án tartják Los Angelesben. (MTI)

Ábrahám Rafaelé a Simsey Ildikó-díj
A Magyar Képző- és Iparművészeti Társaságok Szövetsége az idei Simsay Ildikó-díjat Ábrahám Rafael grafikusművésznek ítélte oda, aki több mint egy évtizeden keresztül elnöke volt az ART 9 Egyesületnek és irányítója a Ráday utcában működő ART 9 Galériának. A díjat, amelyet közösségszervező tevékenységet is végező művészeknek adományoznak, december 17-én 17 órakor adják át a Nádor Galériában. (P. Sz. E.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.