Röviden

MN
2010. 12. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elterelés
Nem vizsgálták a kábítószerrel való visszaélést Stohl András ügyében, miután a színész az úgynevezett elterelést választotta. Négy éve egy drogügyben szintén az eltereléssel bújt ki a felelősségre vonás alól. Most „isten bizony” megígéri, hogy nem nyúl többé tiltott szerekhez.

Rendőrkézen egy rablóbanda
Elfogtak a nyomozók hétfőn egy 15 éves lányt és egy 22 éves férfit, akik egy korábban rendőrkézre került férfival együtt, legalább két alkalommal követtek el csoportos rablást Szigetváron – tájékoztatott a megyei kapitányság. A háromfős banda azzal gyanúsítható, hogy az elmúlt hetekben több helyi szórakozóhelyen kinézték a legrészegebb férfit, majd a célszemélyt az utcán leütötték és elvették az értékeit. (MN)

Bangladesi gyártűz
Legalább 25-en meghaltak és mintegy százan megsérültek Bangladesben, amikor tegnap tűz ütött ki egy textilgyárban. A Dakka egyik külvárosában található, a Ha-Meem óriásvállalat tulajdonában lévő tizenegy emeletes épület több mint tízezer ember munkahelye.
A tűz keletkezésekor azonban a többség ebédszünetet tartott. A lángokat öt óra alatt sikerült eloltani. Valószínűleg további holttestek fekszenek a romok alatt. A tűz keletkezésének okát egyelőre vizsgálják. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.