Röviden

MN
2010. 12. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újpesti bravúr
Az alapszakasz után a sereghajtó Újpest 6-5-re győzött a Steaua Bucuresti vendégeként a jégkorong Mol-liga negyeddöntőbe jutásért zajló párharcának 1. összecsapásán. (MTI)

Kikapott a Szolnok
Férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa, A csoport, 5. forduló: Nyizsnij Novgorod–Szolnok 76-62, Szpartak Szanktpetyerszburg (orosz)–Gravelines (francia) 85-77; az állás: 1. Szanktpetyerszburg 9 pont, 2. Szolnok 8, 3. Gravelines 7, 4. Novgorod 6. (MN)

Bő keret, Naggyal
Nagy László ismét helyet kapott a magyar kézilabda-válogatott bő keretében; a 28 játékosból kerül ki az a 16, aki szerepelhet a január 13. és 30. közötti svédországi olimpiai kvalifikációs vb-n. (MTI)

Tóth visszalépett
Tóth Krisztina megbetegedett, így nem vehet részt az asztaliteniszezők Pro Tour-döntőjén, amelyre holnaptól vasárnapig kerül sor Szöulban. (MTI)

Sérült Schlierenzauer
Edzés közben térdszalagszakadást szenvedett, így elképzelhető, hogy nem vesz részt a december–januári négysáncversenyen Gregor Schlierenzauer, az osztrákok olimpiai és világbajnok síugrója. Műtétre nem lesz szükség, de négy hetet kell kihagynia. (MTI)

Menetelő Miami
Sorozatban a 9. mérkőzését nyerte meg a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), miután 96-84-re verte a New Orleans Hornets együttesét. (MTI)

Megszakadó sorozat
Megszakadt Brett Favre-nak, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings játékosának sorozata, miután sérülés miatt ki kellett hagynia a New York Giants elleni mérkőzést. A 41 éves irányító 1992. szeptember 27-én volt először kezdő, a mostani találkozóig minden összecsapásán ő vezette aktuális csapatát, sorozatban 297 meccsen. (MTI)

Afrika villant
Most először nem európai és dél-amerikai gárda vívja majd a klubvilágbajnokság – volt Világkupa – fináléját, ugyanis Afrika képviseletében a kongói Mazembe 2-0-ra verte a Libertadores Kupa-győztes brazil Internacionalt az Abu-Dzabiban zajló torna tegnapi elődöntőjében. Ma az olasz Internazionale a dél-koreai Szongnammal csap össze a fináléért. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.