Röviden

MN
2010. 12. 26. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lesz új OPNI
A fővárosban a Budakeszi úton nyílna meg az új pszichiátriai központ Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Központ néven. Ezt az egészségügyi bizottság ülésén jelentette be Cserháti Péter, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkára. (MN)

Thaci tagad
Hashim Thaci koszovói kormányfő tegnap vehemensen tagadta és botrányosnak nevezte az ellene felhozott vádakat, amelyek szerint a 90-es évek végén maffiafőnök volt, és megígérte, hogy minden politikai és jogi eszközzel tisztázza magát. Dick Marty, az Európa Tanács jelentéstevője Párizsban ismét kiállt a jelentés mellett. (MTI)

Pápai felszólítás
XVI. Benedek pápa felszólította tegnapi békeüzenetében a világ politikai vezetőit, hogy vessenek véget a keresztények mindennemű zaklatásának Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten és különösen a Szentföldön, egyben elítélte a vallási és vallásellenes fanatizmust. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.