Röviden

MTI
2010. 12. 26. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kuka
Betiltották a kukázást a Józsefvárosban, január 1-jétől ötvenezer forintra büntethetik azt, aki a VIII. kerületi hulladékgyűjtőket kiborítja, és a szemétből elvesz. Már csak az a kérdés, miből fizeti ki a bírságot az, aki kukázásra kényszerül.

Hat év börtön ittasan okozott balesetért
Első fokon hat év börtönbüntetést kapott tegnap egy 38 éves domonyi férfi halált okozó ittas vezetés miatt a Budakörnyéki Bíróságon. A részeg férfi jogosítvány és forgalmi nélkül vezette az autóját februárban a Pest megyei Bagon a megengedettnél gyorsabban hajtva. A jármű egy kanyarban lesodródott a jeges útról, majd fölborult. A kocsi mindhárom utasa életét vesztette. (MTI)

Közúti razziát tart a rendőrség
Fokozottan ellenőrzi a rendőrség tegnaptól három napon át a közúton közlekedőket, a nemzetközi akcióban a drog- és alkoholfogyasztás kiszűrésére koncentrálnak. (MTI)

Kábítószerlabor Nyíregyházán
Droglabort számoltak fel Nyíregyházán, s őrizetbe vettek egy 45 éves magyar férfit és egy 31 éves, ukrán állampolgárságú nőt. Az újfehértói férfi által bérelt garázsban 600 kiló ledarált mákgubót találtak zsákokban, valamint nagy mennyiségű vegyszert foglaltak le. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.