Bolyki Balázs szólóban

Munkatársunktól
2011. 01. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Első lépés címmel tartja első önálló nagykoncertjét ma este nyolc órakor Bolyki Balázs a Millenáris Teátrum színpadán, ahol az ismert a capella énekes ezúttal kísérettel énekel, többek között saját dalokat, dzsessz-standardeket, soulslágereket és klasszikus gospeleket.
Bár hivatalosan ez az „első lépés” az önálló karrier útján, korántsem az első a színpadon: Bolyki Balázs Magyarország legnépszerűbb családi a capella csapata, a nemzetközi zenei életben is a legjobbak között jegyzett Bolyki Brothers legfiatalabb tagjaként hosszú ideje ismert és elismert énekes, akit tavaly Kirk Franklin vendégművészként már szólóban is hallhatott a budapesti közönség.
Bolyki Balázs dalszerzőként, szövegíróként és hangszerelőként is számos hazai és külföldi lemezen működött közre, s lassan egy évtizede tart énekkurzusokat Színpadi jelenlét címmel gospelzenészeknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.