Röviden

MTI
2011. 01. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korai öröm
Még legalább egy hónapig előzetes letartóztatásban marad a közpénz elsikkasztásával gyanúsított volt miniszterelnök. Korai az öröm: az osztrák fogságban lévő horvát Ivo Sanaderről szól a hír.

Feladta magát a cserbenhagyó nő
Jelentkezett tegnap a rendőrségen az a 32 éves nő, aki vasárnap reggel Tiszakécske közelében elgázolt egy férfit, és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A tiszakécskei nő a kecskeméti rendőrkapitányságon adta fel magát, kihallgatták, majd őrizetbe vették. (MTI)

Szlovéniában lelték meg a lopott buszt
Szlovéniában, Szentgotthárdtól 15 kilométerre találták meg tegnap a szentgotthárdi pályaudvarról ellopott távolsági autóbuszt. A körülbelül 8 millió forintot érő járművet szombaton vitték el ismeretlenek. A busz ajtaját a telepen talált, vagy onnan elemelt kulccsal nyitották ki. (MTI)

Szibériai robbanás
Öt kínai munkás meghalt tegnap, miután robbanás történt egy oroszországi olajfinomító szivattyúállomásán Kelet-Szibériában, a Bajkálon túli terület Daurija településén. Egyelőre nem tudni, mi okozta a detonációt, amelynek következtében meggyulladt egy kétezer tonnás gázolajtároló. A létesítmény 90 százaléka megsemmisült. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.