Röviden

MN
2011. 01. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klagenfurti vereség
Három győzelem után tegnap súlyos vereséget szenvedett a Fehérvár az osztrák jégkorongbajnokságban, az éllovas Klagenfurt vendégeként 8-2-re kapott ki. Az ünnepi menetelés folytatásaként a Fehérvár holnap a Grazot fogadja. (MN)

Kevesebb esélyes
Az osztrák Gregor Schlierenzauer sérült, így három nagy esélyes maradt a ma Oberstdorfban kezdődő síugró négysáncversenyre: a címvédő osztrák Andreas Kofler, honfitársa, a Világkupa-sorozatban vezető Thomas Morgenstern, valamint a négyszeres olimpiai bajnok svájci Simon Ammann. Rajtuk kívül még két
veterán, az ötszörös első finn Janne Ahonen és a 2001-ben győztes lengyel Adam Malysz kerülhet a dobogóra. (MN)

Francia diadal
A francia Tessa Worley nyerte a női alpesi sízők ausztriai Semmeringben rendezett óriás-műlesikló Világkupa-versenyét. Mögötte a kétszeres olimpiai bajnok német Maria Riesch lett a második; ezzel visszavette vezető pozícióját összetettben az amerikai Lindsey Vonntól. (MTI)

Vieri edzésben
Sajtóértesülések szerint szerződést kötött a brazil Boavista futballklubbal Christian Vieri, az egy éve egyszer már visszavonult korábbi olasz válogatott csatár. A 37 éves támadó már egy hónapja edz az egyesületnél, hivatalosan a január 19-i szezonkezdet előtt egy héttel mutatják be (MTI)

Szondy-születésnap
Ma ünnepli 85. születésnapját Szondy István, a magyar öttusa első olimpiai bajnoki címét szerzett 1952-es csapat tagja, aki a helsinki egyéni versenyt a harmadik helyen zárta. A kiválóságot tegnap köszöntötték sportbarátai. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.