Röviden

MTI
2011. 01. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Apa, fiú
Kisbéren tetten értek hétfőn a járőrök egy betörőt, aki azért akart börtönbe kerülni, mert karácsonykor különösen hiányzott neki régóta raboskodó fia. Vajon mit tesz akkor, ha a gyerek előbb szabadul?

Életet menthet a segélyhívó
Kétirányú kommunikációra alkalmas segélyhívót kapott tegnap a rendőrségtől ötven, Szentes és Csongrád környéki tanyán élő idős ember. A riasztások a csongrádi szociális ellátási központhoz futnak be, ahonnan vissza is tudják hívni a segélykérőt, s tisztázhatják, hogy orvos, rendőr vagy tanyagondnok segítségére van-e szüksége. (MTI)

Műanyagüzem égett
Ötszáz négyzetméteren égtek fa- és hungarocellanyagok tegnap Vas megyében a kisunyomi műanyag-feldolgozó üzem udvarán, a tűzben senki sem sérült meg. A helyszínre hármas kiemelt fokozatban 30 tűzoltó érkezett, a környékbelieket figyelmeztették, hogy ne nyissák ki az ajtókat, ablakokat. Az ügyben tűzvizsgálati eljárás indul. (MTI)

Fegyveres rablókat tartóztattak le
Előzetes letartóztatásba helyezték a napokban a Dombóváron és környékén fegyveres rablásokat elkövető héttagú csoportot, a gyanúsítottak egy része beismerő vallomást tett. A hét férfit azzal gyanúsítják, hogy kirabolták a dombóvári Vegyépker Kft. telephelyét, a cég egyik tulajdonosát és a döbröközi szeszfőzdét. (MTI)

Szlovákiai ámokfutó
Részegen, menetiránnyal szemben száguldott egy kamionos hétfőn este Szlovákiában Nagyszombat és Trencsén között az autópályán. A rendőrség elterelte, illetve leállította a sztrádán a forgalmat, majd Vöröskőnél (Cerveník) feltartóztatták a kamionost. A lenge alsóneműbe öltözött, 50 éves sofőr vérében 2,29 ezreléknyi alkoholt találtak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.