Röviden

MN
2011. 01. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szegedi bravúr
A listavezető Atomerőmű meglepetésre kikapott a Szeged vendégeként a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján. Eredmények: SZTE-Szedeák–Atomerőmű SE 76-72, Nyíregyháza– Albacomp 87-76, Soproni KC– Kecskeméti KSE 65-63, Debrecen–ZTE 68-91. (MTI)

Szurkolók kizárva
Biztonsági okokból zárt kapuk mögött rendezik meg jövő csütörtökön a Lecce–Bari olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést. A hazai klub közlése szerint a rendőrség kérésére hozták meg ezt a döntést, mert az elmúlt években rendre balhé tört ki a rivális szurkolótáborok között. (MTI)

Bemutatták Leonardót
Hivatalosan is bemutatták tegnap Leonardót (képünkön), az olasz bajnok, kupa- és Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét. „Tiszteletben tartom mások véleményét, tehát ha valaki úgy gondolja, hogy áruló vagyok, akkor elfogadom ezt az álláspontot is” – nyilatkozta a 41 éves brazil szakember, aki játékosként négy évig erősítette a városi rivális Milant, tavaly pedig éppen a piros-feketéket irányította. A brazil tréner a spanyol Rafael Benítezt váltotta az Inter kispadján. (MTI)

Távozó igazgató
Január 15-én két év után távozik a posztjáról Bartha Csaba, a Debreceni VSC-TEVA sportigazgatója. „Az elmúlt évtized legsikeresebb magyar labdarúgócsapatánál nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt a klubvezetésben és szakmai oldalon egyaránt, ami megtiszteltetés volt számomra” – fogalmaz a klub közleményében Bartha, aki visszatér egyetemi munkakörébe. (MN)

Ügetőszilveszter
Az év utolsó napján a főváros legnagyobb szabadtéri rendezvénye 1999 óta a hagyományos Ügetőszilveszter. Az idei ünnepi versenynap 14 órakor kezdődik a budapesti Kincsem parkban, ahol tíz ügetőfutamot rendeznek. A nézők megismerhetik a lóversenyszezon legjobbjait, továbbá szurkolhatnak ismert színészeknek, sportolóknak és közéleti személyiségeknek a Bubik István-emlékversenyben, valamint a Zenthe Ferenc emlékversenyben. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.