Röviden

MTI
2011. 01. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Metró
Egyetlen nap alatt öt új metróvonalat adtak át, amivel 336 kilométerre bővült a főváros metróhálózata. Kínában…

Testvérgyilkosság Tiszajenőn
Több késszúrással végzett egyik testvérével egy tiszajenői férfi szerdán. A későbbi gyilkos családi házában látta vendégül fivérét. Beszélgetésük vitává fajult, a 30 éves támadó az örökösödéssel kapcsolatos nézeteltérések és egyéb régi sérelmek felpanaszolása közben ragadott kést. Bátyja a helyszínen meghalt. (MTI)

Rablás a vonaton
Kiraboltak egy 34 éves férfit a Nyíregyháza és Záhony között közlekedő vonaton. A sértett szerdán egyedül tartózkodott a szerelvény egyik vagonjában, amikor rátámadt egy 59 éves férfi és bántalmazta, majd elvette kevesebb mint kétezer forintját, cigarettáját és öngyújtóját. Az áldozat súlyosan megsérült, a támadót elfogták. (MTI)

Lebuktak a dílerek
Mezőkövesden és környékén terjesztettek kábítószert azok a dílerek, akiket a rendőrség a napokban elfogott. A két drogkereskedő több százezer forintot érő marihuánával tartott haza, amikor a járőrök ellenőrizték az autójukat. Kapcsolatrendszerük ellenőrzése után még nyolc férfit állítottak elő a rendőrök. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.