Röviden

MN
2011. 01. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felvételi: hétfőig módosítható
Hétfőig lehet módosítani a felsőoktatási keresztféléves képzésekre érvényes jelentkezések sorrendjét, új képzés megjelölésére már nincs mód. (MTI)

Bíznak Repában
A Somogy megyei önkormányzat és a Kaposvári Egyetem továbbra is bízik Repa Imre professzorban, a Kaposvári Egyetem rektorhelyettesében, a megyei önkormányzat Kaposi Mór Oktató Kórházának főigazgatójában, akit sajtóinformációk szerint hűtlen kezeléssel gyanúsítottak meg. (MTI)

Visszás csendrendelet
Az ombudsman szerint visszás a terézvárosi csendrendelet, ezért annak mielőbbi felülvizsgálatát kezdeményezte. Közleményében azt írta: a VI. kerületi önkormányzat túlterjeszkedett felhatalmazásán, mert helyi rendeletében felülírta a hatályos törvényi szabályozás tartalmi elemeit. (MTI)

Tüntetés Budaházyért
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom demonstrációt tartott tegnap a Szabadság téren. Zagyva Gyula jobbikos képviselő (képünkön) a terrorizmus vádjával előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György szabadon bocsátását követelte. (MTI)

Újévi békemenet
Csatlakozva XVI. Benedek pápának a béke világnapjára küldött üzenetéhez békemenetet és imaórát szervez január 1-jén a Sant’ Egidio Közösség. Gyertyákkal, fáklyákkal lehet gyülekezni délután 4-kor a fővárosi Szabadság híd pesti hídfőjénél. Onnan a Váci utcai templomhoz vonulnak, ahol öt órakor ökumenikus imádságot tartanak. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.