Röviden

MTI
2011. 01. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinonima
Tegnap „áramellátási hiba” miatt nem közlekedett a szentendrei HÉV. Ez kétségkívül árnyaltabban szól a hírekben, mint a „kábellopás”, de a lényeg ugyanaz.

Baltával támadtak egy idős asszonyra
Kórházba szállítottak egy 76 éves asszonyt, akit nagycserkeszi lakásában baltával bántalmazott tegnap egy 25 éves férfi. Az egyedül élő asszony hajnalban arra ébredt, hogy valaki van
a házában. Támadója a verés után elfutott, később a körzeti megbízottak fogták el. A fiatal férfi lopni akart áldozatától, társa – akit szintén előállítottak – a ház előtt figyelt. (MTI)

Szibériai ütközés
Nyolc ember meghalt, kilenc megsérült kedden este Nyugat-Szibériában, amikor egy autóbusz és egy kamion frontálisan ütközött a Krasznojarszkot Novoszibirszkkel összekötő főúton. (MTI)

Ittasan vezetett a szlovén miniszter
Alkoholos állapotban vezetett Henrik Gjerkes szlovén önkormányzati és területfejlesztési tárca nélküli miniszter. A politikus kedden este közölte, hogy viselkedése elfogadhatatlan volt, ezért lemondott posztjáról. (MTI)

Zebrán ütöttek el két gyalogost
Egy személykocsi zebrán ütött el két gyalogost tegnap Budapesten a IX. kerületben. Az autós megállt a zebránál, hogy átengedje az átkelő férfit és nőt, de a mögötte érkező autós ezt későn észlelte, belehajtott a járműbe, az pedig emiatt elütötte a két gyalogost. A sérülteket kórházba szállították. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 13, 15, 16, 17, 20, 26, 33. Második sorsolás: 3, 12, 13, 18, 26, 30, 32. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.