Röviden

MN
2011. 01. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sima továbbjutás
A női kosárlabda Európa-kupában, a legjobb 16 közé jutásért rendezett tegnapi visszavágón a Seat Lami-Véd Győr 77-56-ra verte a belga Sint-Katelijne-Waver együttesét, így nyolcaddöntős. A Nantes (francia)–Szeviép-Szeged mérkőzés lapzártánk után ért véget. (MN)

Bodnár: Salzburg
Visszatér korábbi csapatához, az osztrák Red Bull Salzburghoz Bodnár László, 46-szoros magyar válogatott labdarúgó. A 31 éves futballista, akinek előző klubja a Debreceni VSC volt, tegnap írta alá a szezon végéig szóló salzburgi szerződését. (MTI)

Ötmilliós bónusz
Ötmillió forintot kap a győztes a januárban sorra kerülő Borsodi teremlabdarúgó-bajnokságon, amelyen 19 csapat küzd meg a fődíjért. A selejtezőket Nyíregyházán (január 9.), Szegeden (január 15.) és Szombathelyen (január 23.) rendezik meg, az összdíjazás 19 millió forint. A három helyszínen hat-hat csapat játszik majd a továbbjutásért. A finálét január 30-án a Főnix Csarnokban bonyolítják le. A Debrecen a döntő házigazdájaként kiemelt. A zárótornára a selejtezőkről a három győztes és a két legjobb második helyezett jut. (MTI)

Zácsik itthon
Szlovén internetes források szerint szerződést bontott a Krim Ljubljana együttesével Zácsik Szandra, a magyar válogatott kézilabdázója. A játékos 2011 nyarától mindenképpen a Ferencvárosnál folytatja pályafutását; hogy a történtek után ez előbb bekövetkezik-e, arról az érintettek a következő napokban egyeztethetnek. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.