Röviden

MTI
2011. 01. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Benítez szerződésbontása
Az olasz Internazionale labdarúgócsapatának vezetősége tegnap közös megegyezéssel szerződést bontott Rafael Benítez vezetőedzővel. Az 50 éves spanyol szakember a nyáron Liverpoolból érkezett a Real Madridhoz távozó és a milánói kék-feketékkel az előző szezonban triplázó (BL, bajnokság, kupa) José Mourinho helyére. Az Inter szombaton megnyerte a klub-vb-t, de ez sem mentette meg a Serie A-ban a listavezető Milantól 13 ponttal lemaradt, 7. helyezett gárda trénerét, akinek utódja a brazil Leonardo lehet. (MTI)

Platini egyedüli jelölt
Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Michel Platini lesz az egyedüli elnökjelölt jövő évi tisztújító közgyűlésén, így szinte biztos, hogy újabb négy évre megválasztják. (MTI)

Madridi, müncheni parádé
A Real Madridban Cristiano Ronaldo és Benzema is triplázott, a csapat pedig 8-0-ra verte a Levantét a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében. Három nappal azután, hogy a Bayern München bajnoki mérkőzésen 5-3-ra nyert Stuttgartban, a Német Kupa nyolcaddöntőjében még egyet „sújtott” a svábokon, ezúttal 6-3-ra győzve. (MTI)

Dzsudzsák kupagólja
Újabb gólt szerzett Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar labdarúgója: a válogatott szélső a Bodor Boldizsárral felálló Roda otthonában talált be a Holland Kupa 3-1-es eindhoveni sikerrel zárult nyolcaddöntőjében. (MTI)

Fedélzeten a legjobbak
Keller László, női tenisz Fed-kupa-csapatunk kapitánya Szávay Ágnest, Czink Melindát, Babos Tímeát és Arn Grétát jelölte a jövő februári izraeli csoportmérkőzések szűk keretébe. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.