Röviden

MN
2011. 01. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fényűző
Tartozás miatt kikapcsolta az áramot a szolgáltató a világ legelőkelőbb, 1,2 milliárd dollárért (253 milliárd forint) felépített szállodájában, az orosz tulajdonú, ankarai The Mardan Palace-ban. Ez az igazi fényűzés.

Iharkúti lelet
Az Iharkúton felfedezett új dinoszauruszfaj leírását is publikálja jövőre brit és amerikai szerzőtársaival Ősi Attila, a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Természettudományi Múzeum paleontológiai kutatócsoportjának tagja. A három őslénykutató májusban a Nature-ben számolt be egy különleges bakonyi leletről, az Ajkaceratops maradványairól. Az új, Iharkúton megtalált Rhabdodontida dinoszaurusz három-négy méter hosszú, a két hátsó lábán járó növényevő volt, amelynek fogkoronáit függőleges irányú barázdák tették jellegzetessé. (MTI)

Tragikus előzés
Előzés közben borult árokba egy autó tegnap reggel a Hosszúpályi és Debrecen közötti alsóbbrendű úton; egy 24 éves férfi és egy 24 éves nő a helyszínen meghalt, egy 20 éves nőt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. (MTI)

Fegyverkereskedőt vettek őrizetbe
Második világháborús lőfegyverrel, lőszerrel és robbanóanyagokkal kereskedett egy salgótarjáni férfi. A nógrádi rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen fogták el szerdán az 53 éves gyanúsítottat. Az otthonában tartott házkutatáskor több haditechnikai eszközt foglaltak le. (MTI)

Tisztelt Olvasóink!
A Magyar Nemzet következő száma december 27-én, hétfőn jelenik meg. Minden kedves Olvasónknak áldott karácsonyt kívánunk! (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.