Röviden

MTI
2011. 01. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Grammy-díjak életművekért
Életművéért kap Grammy-díjat Julie Andrews angol színésznő, Roy Haynes amerikai dzsesszdobos és a punkrock úttörőjének számító The Ramones zenekar. Rajtuk kívül Dolly Parton amerikai country-énekesnőt, a New York-i Juilliard vonósnégyest, az 1960-as évek amerikai népzenei újjáéledésében élen járó The Kingston Triót, valamint a 101 éves gospellegendát, a kanadai George Beverly Sheát is kitüntetik a február 13-án tartandó gálán. (MTI)

Két ünnep között a Városligetben
Ünnepközi programok címmel rendez kézműves-bemutatókat felnőtteknek és gyerekeknek a Vajdahunyadvárban működő Magyar Mezőgazdasági Múzeum. Az érdeklődők többek között a fafaragás, a nemezelés műhelytitkaival ismerkedhetnek, s a vásártéren kézművesek portékáiból válogathatnak. (P. Sz. E.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.